lørdag den 8. juni 2013

Chapecoense blæste Natal-hold omkuld

Oprykkerne fra Chapecoense gav en ordentlig fodboldlektion, da ABC var forbi Arena Condá i byen Chapecó i staten Santa Catarina.

I løbet af kampens første 30 minutter havde Chapecoense blæst gæsterne omkuld med hele fire scoringer, mens der blev taget mere roligt på tingene i den sidste times tid. Da der var spillet 90 minutter stod der 5-1 på måltavlen.

Bruno Rangel (2), Soares (2) og Athos scorede for hjemmeholdet, mens Wanderley sørgede for ABC's enlige træffer. Chapecoense topper Serie B efter fire sejre og en remis i de hidtidige kampe, mens ABC ligger sidst ud af de 20 hold.

Joinville er også kommet godt fra land i Serie B. Den fjerde sejr ud af fem mulige kom i hus ude mod Avaí, som måtte se sig slået med 2-0. Ronaldo åbnede scoringen efter en halv times spil, og Lima fordoblede føringen lige før pausen. Den sidste scoring gav anledning til en del brokkerier efterfølgende, da Avaí forinden følte sig snydt for et frispark.

Joinville lægger sig på 2. pladsen med ét point op til Chapecoense. Både Palmeiras og Figueirense kan komme op på siden af Joinville, såfremt de får en sejr i lørdagskampen mod hhv. Sport Recife og Paraná.