torsdag den 6. juni 2013

Fire afbrændere af Pato kostede dyrt

Ambitiøse Cruzeiro strøg til tops i Serie A efter onsdagens hjemmesejr på 1-0 over Corinthians. "A Raposa" (Ræven) hev sejren i land med godt fem minutter igen af kampen på en straffesparksscoring af Dagoberto.

Alexandre Pato havde ellers fire store muligheder for at komme på tavlen for gæsterne, men den tidligere Milan-angriber måtte se tre af sine forsøg pareret af en storspillende Fábio, mens den sidste mulighed røg forbi kassen.

I stedet slog indskiftede Elber til i slutningen af kampen. Den lynhurtige offensivspiller løb fra Fábio Santos, der måtte trække i bremsen omkring det kriminelle felt. Dermed var der dækket op til Dagoberto, der ikke svigtede sine holdkammerater i eksekveringen af straffesparket.

Cruzeiro overtager med resultatet 1. pladsen i rækken, da både São Paulo og Vitória led nederlag. São Paulo tabte 1-0 hjemme til Goiás. Oprykkerne slog til allerede i kampen første minut ved Rodrigo, så nu slås der for alvor på krisetrommerne hos "O Tricolor". Træner Ney Franco kan snart være fortid i klubben. I kulissen står Muricy Ramalho, som netop er sat fra bestillingen i Santos.

Vitória måtte også indkassere et knebent nederlag ude til Grêmio. Her blev Elano matchvinder med et mål direkte på frispark midt i 2. halvleg. Oprykkerne fra Salvador må dermed med på 3. pladsen, mens Grêmio rykker op som 4'er.