søndag den 30. juni 2013

Tidligere brasiliansk landstræner sejrer i debut for Flamengo

Flamengo og São Paulo varmede op til fortsættelsen på Serie A med en træningskamp på Parque do Sabía i Uberlândia. Den kom Flamengo bedst fra med en sejr på 1-0.

Målet blev sat ind af den bolivianske landsholdsspiller Marcelo Moreno 12 minutter inde i 2. halvleg efter et sublimt oplæg af Paulinho.

Léo Moura havde kort forinden haft en gylden mulighed for at bringe "O Rubro-Negro" (De Rød-Sorte) foran, men Flamengo-anføreren måtte se sit forsøg fra 11-meter-pletten pareret af Dênis, som i pausen havde afløst målmandslegenden Rogério Ceni.

Dermed fik Mano Menezes en sejr i sin debut for Rio-holdet, men der er stadig meget at arbejde med for den tidligere brasilianske landstræner.

Flamengo skal i aktion igen lørdag den 6. juli, hvor man møder Coritiba i den 6. runde af Serie A. Kampen er flyttet fra Rio til hovedstaden Brasília, hvor VM-arenaen Mané Garrincha lægger græs til opgøret.

São Paulos næste kamp er allerede på onsdag den 3. juli, hvor man møder Corinthians i den såkaldte Recopa Sul-Americana. Corinthians vandt i sidste sæson Copa Libertadores, mens São Paulo sluttede som sejrherre i Copa Sul-Americana.

Recopa'en er således den sydamerikanske pendant til den europæiske Super Cup.