torsdag den 20. juni 2013

Scolari skamroser Neymar efter show mod Mexico

Neymar brillerede endnu en gang, da Brasilien i anden runde af Confederations Cup besejrede angstmodstanderen Mexico med 2-0.

Stortalentet bragte sit hold foran efter bare 9 minutters spil, og da kampen nærmede sig sin afslutning, leverede Neymar et fantastisk oplæg til målet til 2-0. Den kommende Barcelona-spiller snød to mexicanere ved baglinjen og serverede derefter bolden til super-sub'en Jô, der sikkert udplacerede Corona i gæsternes mål.

Brasilien leverede en forrygende omgang fodbold de første 20-25 minutter, men "A Seleçao" faldt derefter noget i tempo. Mexicanerne var farlige igennem hele kampen, men denne gang holdt det brasilianske forsvar stand mod den onde ånd.

Brasilien fik dermed revanche for 2-0 nederlaget i OL-finalen i 2012, og Luís Felipe Scolaris mandskab kunne oven i bøtten fejre adgang til semifinalen i Confederations Cup.

Landstræner Scolari var ude med masser af ros til Neymar efter kampen:
Neymar er en spiller, som vi ved er blandt de tre bedste i verden. Han er kun 21 år og han er stadig i en rivende udvikling. Det er nu Neymar viser de kvaliteter på det brasilianske landshold, som han gennem et par år har vist for Santos
Alt er dog ikke lutter idyl for det brasilianske landshold. Stopperen David Luíz har brækket næsen, mens marathonmanden Paulinho vrikkede om på foden. De er derfor begge tvivlsomme på lørdagens sidste puljekamp mod Italien.

Italienerne er ligesom Neymar & Co. sikker på en plads i semifinalen. Cesare Pandellis tropper besejrede denne onsdag Japan med 4-3 i et brag af en kamp, og det betyder, at mødet mellem Brasilien og Italien bliver en direkte dyst om 1. pladsen i gruppen.