søndag den 16. juni 2013

Confederations Cup åbnet med drømmetræffer af Neymar

Det brasilianske landshold startede Confederations Cup med en komfortabel sejr på 3-0 over Japan.

Udskældte Neymar lukkede munden på de fleste kritikkere, da han efter tre minutter bragte hjemmeholdet foran 1-0. Forwarden Fred lagde bolden til rette for Neymar, der bankede bolden op i krogen med en fart på små 100 km/t.

Brasilien slog til næste gang tre minutter inde i 2. halvleg. Her var det marathonmanden Paulinho, som opfangede Daniel Alves indlæg og sendte bolden ind under Kawashima i det japanske bur.

Det tredje mål kom i overtiden. Indskiftede Jô fik en flot frispilning af Oscar, og den lange Atlético Mineiro-angriber svigtede ikke i duellen med den japanske keeper.

Sejren var fortjent ud fra spil og chancer, og det var en tilfreds træner Luís Felipe Scolari, som lige efter kampen udtalte:
"Jeg synes, at holdet vokser fra kamp til kamp. Vi har fundet en måde at spille på, som hænger godt sammen"
Og om Neymar sagde den rutinerede Felipão:
"Neymar er den samme som altid. I en eller anden kamp spiller han ikke så godt, men generelt set er han en stjerne. Neymar gør en forskel og det vil han altid gøre"
Brasiliens næste kamp er onsdag den 19. juni mod Mexico. Her får Neymar & Co. kam til sit hår. Brasserne har nemlig tabt de sidste to kampe til Mexico, heriblandt OL-finalen i London. Kampen vises direkte på TV2 med start kl. 20.50.