søndag den 30. juni 2013

Cruzeiro slutter USA-turné af med endnu en sejr

Cruzeiro har brugt pausen i Serie A til en promotion-tur til USA, hvor det blev til i alt to kampe. "A Raposa" (Ræven) lagde i søndags ud med en 4-0 sejr over Fort Lauderdale Strikers, og fredag kom der endnu en gevinst i hus efter 2-1 over mexicanske Monarcas Morella i Illinois.

Bruno Rodrigo åbnede scoringen 3 minutter inde i 2. halvleg, og U20-landsholdsspilleren Vinicius Araújo fordoblede føringen efter et lille kvarters spil. Héctor Mancilla fik reduceret på straffespark for mexicanerne med små 15 minutter igen af kampen.

Cruzeiro vender nu tilbage til Brasilien, hvor man på lørdag møder Portuguesa i den 6. spillerunde af Serie A. "A Raposa" ligger pt. på 5. pladsen i turneringen. Målet er en plads i Top 4, som giver adgang til Copa Libertadores 2014.