søndag den 2. juni 2013

Flot comeback af Flamengo mod "O Furacão"

Atlético Paranaense og Flamengo spillede 2-2 i lørdagens møde i Serie A, og begge mandskaber har dermed stadigvæk årets første turneringssejr til gode.

"O Furacão" (Orkanen) var ellers foran med 2-0 på to kasser af Ederson, men hjemmeholdet satte forspringet over styr med et lille kvarter igen af kampen

Lejesvenden fra Grêmio Marcelo Moreno fik med sit første mål for Flamengo reduceret efter 31 minutters spil, og Renato Abreu sørgede bare tre minutter senere for at Rio-holdet fik et enkelt point med hjem i bagagen fra Joinville.

Coritiba måtte ligesom bysbørnene fra Atlético-PR nøjes med et point i denne tredje spillerunde. "Coxa-Branca" (som betyder "Hvide Lår"...) var på besøg hos oprykkerne fra Goiás, og det så lovende ud, da  Deivid bragte gæsterne foran 33 minutter inde i 1. halvleg.

Hjemmeholdet fik reddet et enkelt point med et kvarter igen, da Hugo satte bolden op i nettaget efter et hjørnespark. Goiás pressede godt på til sidst, men Coritiba havde i Vanderlei en god sidste skanse.

Coritiba rykker med det ene point op på en delt 4. plads i tabellen, mens Atlético-PR som nr. 13, Flamengo som nr. 14 og Goiás på 16.pladsen ligger i den tungere ende af tabbellen.