torsdag den 13. juni 2013

Diogo fældede Fluminense på Canindé

De brasilianske mestre fra Fluminense missede chancen for at stryge helt til tops i Serie A, da "O Tricolor" tabte den fra 2. runde udsatte kamp mod Portuguesa med 2-1.

Rutinerede Souza bragte Portuguesa foran midt i 1. halvleg, men brandvarme Rafael Sóbis fik udlignet for Rio-holdet små ti minutter før pausen. Angriberen Diogo med fortid i bl.a græske Olympiakos blev matchvinder kort før tid, da han headede Rogérios glimrende indlæg i nettet bag målmandsreserven Ricardo Berna.

Det var Portuguesas første sejr i Serie A  i denne sæson, og klubben med de portugisiske rødder rykker dermed op på 12. pladsen i rækken. Fluminense holder sig lige i Top 4, og det er ok med tanke på at man for tiden må undvære 12 spillere. Bare landsholdstrioen Fred, Jean og Cavalieri ville have pyntet gevaldigt på gårsdagens hold på Canindé.