søndag den 9. juni 2013

18-årige Internacional-talent slog til i stjerners fravær

Cruzeiro sluttede første etape af Serie A af med at spille 2-2 hjemme på Arena Jacaré i Sete Lagoas mod Internacional.

"O Colorado" (De Røde) tog teten midt i 1. halvleg, da den blot 18-årige Otávio bandede sig igennem med Fred og sendte bolden ind bag anføreren Fábio i hjemmeholdets bur.

Internacional er jo et af de hold, som bliver hårdest ramt, når der er landskampe, men med afbud fra stjerner som Leandro Damião og Diego Forlan er det godt at ungdommen i form af Otávio kan komme til og få lidt succes på Dungas mandskab.

Cruzeiro kom tilbage i kampen med en udligning af Elber lige før pausen, og Everton Ribeiro gav hjemmeholdet føringen på straffespark små 20 minutter inde i 2. halvleg.

Internacional hentede sig det ene point med godt et kvarter igen, da Gabriel tordnede bolden i kassen uden chance for Fábio.

"O Colorado" var tættest på at tage alle tre points. Hjemmeholdets Ricardo Goulart så direkte rødt lige efter gæsternes udligning, og Internacional pressede derefter hårdt på for at udnytte overtallet. Fábio & Co. red stormen af, og dermed beholder Cruzeiro sin status som ubesejret på hjemmebanen.

Resultatet betyder, at Cruzeiro lægger sig på 2. pladsen i tabellen med otte points for fem kampe. Dermed har "A Raposa" (Ræven) to points op til duksene fra Botafogo.

Internacional må nøjes med en plads som nummer 11 med seks points for de hidtidige kampe. Tre uafgjorte kampe tæller dyrt i en jævnbyrdig tabel.

Både Cruzeiro og Internacional skal først i aktion igen i starten af juli måned. De brasilianske arenaer lægger snart græstæppe til Confederations Cup, og det betyder, at Serie A sættes på standby i en måneds tid.