mandag den 10. juni 2013

Ronaldinho var hård ved sin gamle klub

Atlético Mineiro tog årets første sejr i Serie A, da "O Galo" (Hanen) hjemme på Arena Jacaré slog Grêmio med 2-0. Kampen var udsat fra 2. spillerunde pga. klubberne engagement i Copa Libertadores.

Ronaldinho, som blev udviklet i Grêmio i tidernes morgen, var hård ved sin gamle klub. Med to scoringer efter pausen sørgede R10 for at "O Tricolor" missede chancer for at gå op i Top 4.

Det første mål blev sat ind et kvarter inde i 2. halvleg på et straffespark begået af den gamle landsholdskeeper Dida mod Alecsandro, og i kampens overtid afsluttede Ronaldinho et hurtigt kontraangreb sat op af Neto Berola med at udplacere Dida endnu en gang.

Atlético-MG rykkede med sejren op over nedrykningsstregen. "O Galo" prioriterer kampene i Copa Libertadores højest, og det kan ses i tabellen. Der er dog et stykke tid til semifinalekampene  mod Newells Old Boys, så Ronaldinho & Co. havde kræfter til at levere denne søndag i den hjemlige liga.

Grêmio ligger nummer otte i tabellen med syv points for fire kampe. "O Tricolor" skal i kamp igen på onsdag, hvor man spiller mod São Paulo i endnu en udsat kamp. Atlético-MG er også på banen samme dag, hvor "O Galo" besøger kriseramte Santos.

Når disse kampe er spillet, går Serie A på en måneds ferie som følge af Confederations Cup, der spilles i Brasilien 15.-30. juni.