onsdag den 12. juni 2013

Mavevirus sendte Palmeiras en tur på spanden

Angriberen Bruno Rangel stjal scenen, da Chapecoense hjemme på Arena Condá besejrede Paysandu med 3-2 i den 6. runde af Serie B.

Turneringens topscorer sørgede med et hattrick for at oprykkerne fra Chapecoense bevarer 1. pladsen i Brasiliens næstbedste række.

Gæsterne fra Paysandu var ellers tæt på at redde et point med fra Chapecó, da veteranen Iarley udlignede til 2-2 med blot et minut igen af kampen, men Chapecoense og Bruno Rangel rejste sig hurtig oven på den kolde dukkert og fik sat oprykkerkollegerne fra Belém på plads med et mål i overtiden.

Chapecoense fører dermed rækken med et point ned til Joinville, der vandt 3-1 i Guaratinguetá, og tirsdagens matchvinder Bruno Rangel kan nyde positionen som topscorer i Serie B med 9 mål i seks kampe.

Storklubben Palmeiras ligger treer i tabellen efter tirsdagens udesejr på 2-0 over América-RN. Vinícius og Fernandinho sørgede med et mål i hver halvleg for at "O Verdão" (De Grønne) bevarer pladsen på den rigtige side af oprykningsstregen.

Palmeiras-lejren klagede efter kampen over et maveonde, der havde ramt flere af spillerne. Kampens første målscorer Vinícius samt Tiago Real måtte således begge lade sig udskifte efter pausen og tage sprinten til det nærmeste toilet.

América-MG høstede sin fjerde sejr i træk, da "O Coelho" (Kaninen) hentede 2-1 med fra Avaí. Hjemmeholdet kunne ellers går til pause foran 1-0 på mål af Márcio Diogo, men gæsternes Willians og Dorriva fik vendt opgøret i 2. halvleg. América-MG fra Belo Horizonte ligger dermed 4'er i tabellen.

De fire tophold kan nu nyde stillingen i tre ugers tid. Serie B holder nemlig ferie indtil den 2. juli pga. kampene i Confederations Cup.