tirsdag den 25. juni 2013

Cruzeiro åbner USA-turné med målfest

Mens den brasilianske liga er sat på standby under Confederations Cup, benytter klubber som Cruzeiro og Fluminense pausen til at tage på charmeoffensiv i USA.

Cruzeiro tog hul på kampene i USA med en sikker 4-0 sejr over Fort Lauderdale Strikers. Amerikanerne hører til i en række under MSL, og "A Raposa" (Ræven) havde ingen problemer med at besejre værterne.

Luan, Bruno Rodrigo og Anselmo Ramon slog alle til inden for de første 45 minutter, mens Martinuccio sørgede at tilskuerne i Florida også fik et mål efter pausen.

U/20-landsholdsspilleren Vinícius Araújo, som blev topscorer for Brasilien ved ungdomsturneringen i franske Toulon, fik chancen i de sidste 30 minutter, og han kunne snildt have proppet et par kasser ind på sin målkonto.

Cruzeiros næste kamp bliver på lørdag, hvor man møder Monarcas Morelia fra den bedste mexicanske liga. Kampen spilles på Toyota Park i Chicago, hvor man forventer op mod 30.000 tilskuere.

"A Raposa" ligger i øjeblikket på 5. pladsen i Serie A, men målet er i følge træner Marcelo Oliviera at slutte i den Top 4, som kvalificerer sig til Copa Libertadores 2014.

Se målene fra Fort Lauderdale Strikers - Cruzeiro

Ingen kommentarer:

Send en kommentar