fredag den 7. juni 2013

Botafogo skudt ned af Fernandão

Botafogo spillede årets ringeste kamp, da Seedorf & Co. tabte 2-1 ude til Bahia. Stortalentet Vitinho bragte ellers gæsterne foran i 1. halveg, men to mål af Fernandão vendte kampen for holdet fra Salvador. Botafogo rykker med resultatet ned på 5. pladsen, mens Bahia nu følger helt i hælene som nr. 6.

Det gik heller ikke godt for Flamengo, der tabte 1-0 til Náutico. Rogério slog til med kampens eneste mål små 10 minutter før tid. Det var et svidende nederlag til hjemmeholdet, der efterfølgende fyrede træner Jorginho. Fire kampe med to remis'er som bedste resultat er bare ikke godt nok i den stolte Rio-klub. Flamengo ligger næstsidst, mens Náutico med sejren fik spillet sig op over nedrykningsstregen

Vasco da Gama er også en klub med masser af problemer, men denne onsdag besejrede man Atlético Mineiro med 2-0. Stortalentet Alisson slog til i midten af 2. halvleg, mens indskiftede Abuda lukkede kampen i overtiden. Gæsterne måtte stille op uden landsholdsspillerne Réver og Bernard, og deruden manglede Ronaldinho og Diego Tardellei også til dagens kamp, og disse fravær blev dyre for Atlético.

Atlético-MG ligger nu sidst ud af de 20 hold, mens Vasco avancerer til en plads midt i tabellen. Førstnævnte skal nok begynde at skrabe points ind, når de belastende kampe i Copa Libertadores er overstået. Her er "O Galo" (Hanen) nået frem til semifinalen, hvor modstanderen er Newells Old Boys.