tirsdag den 22. januar 2013

Paulo Henrique bærer Goiás til finalen i Copa São Paulo

Målmanden Paulo Henrique stjal overskriften, da Goiás kvalificerede sig til finalen i Copa São Paulo de Futebol Júnior med en semifinalesejr over Bahia. Triumfen kom i hus via 1-1 i den ordinære spilletid, mens den efterfølgende straffesparkskonkurrence endte 3-0. Paulo Henrique var ganske enkelt en levende mur med fire straffesparksredninger. To af dem blev hevet ud af ærmet i den ordinære spilletid, men de to sidste kom i den afsluttende duel fra pletten. Bahia fik kappet det sidste håb om videre avancement, da Zé Roberto sendte det sidste straffespark på overliggeren. Det var i det hele taget en flot bedrift af Goiás at kvalificere sig til finalen. De grønne spillede i undertal i godt 35 minutter efter en udvisning af stopperen Yago, men mandskabet fra Goiânia stod godt sammen og havde faktisk et par gyldne muligheder for at afgøre kampen. Bahia tog teten i 1. halvleg på mål af Matheus, mens Erick sørgede for udligningen inden pauseteen. Goiás møder i fredagens finale enten Santos eller Palmeiras. Hvem det bliver afgøres senere i nat.