mandag den 28. januar 2013

Lille Romário og Neymar på tavlen i São Paulo

Corinthians høstede årets første sejr, da verdensmestrene på fremmed græs besejrede Mirassol med 1-0. Romarinho blev matchvinder, da angriberen i starten af kampen kom på først på et indlæg af Renato Augusto. Træner Tite luftede igen en masse reserver, og fra dagens opstilling er det vel kun Romarinho samt nyerhvervelserne Gil og Renato Augusto, der for alvor banker på for en plads i startopstillingen, når det for alvor går løs.
Santos var nede to gange i udekampen mod Bragantino, men "fiskene" kom begge gange tilbage og fik reddet et enkelt point med resultatet 2-2. Raphael og Diego Macedo scorede for hjemmeholdet, mens Cícero og Neymar kom på tavlen for favoritterne. Bragantino gik uimponeret til gæsterne og begejstrede sit hjemmepublikum med flere lækkerier. Diego Macedos solomål havde næsten Neymar-klasse, og Preto fik nærmest publikum i ekstase, da han kort før tid lavede en "hat" på selvsamme Neymar.
Santos fører med weekendens resultater Campeonato Paulista med 7 points for 3 kampe. De samme har Mogi Mirim og Ponte Preta. São Paulo ligger i baghjul med 6 points dog for kun for 2 spillede kampe. Turneringen fortsætter i midtugen med 9 kampe. São Paulos kamp er udsat, da Rogério Ceni & Co. opholder sig i La Paz i kampen for kvalifikation til gruppespillet i Copa Libertadores.
  
Se målet fra Mirassol-Corinthians

Se målene fra Bragantino-Santos
 
Preto laver en "chapeu" på Neymar

Campeonato Paulista, udvalgte resultater:
Bragantino-Santos  2-2
Mirassol-Corinthians  0-1
Palmeiras-Penapolense  2-3
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar