lørdag den 19. januar 2013

Grêmio igen stærkest fra pletten i Copa São Paulo

Grêmio ekspederede Atlético Mineiro ud af Copa São Paulo de Futebol Júnior efter en dramatisk 1/8-finale, der måtte ud i straffesparkskonkurrence for at finde en vinder. De to mandskaber skiftedes til at tage føringen i den ordinære spilletid, som endte 2-2. Atlético kom bedst fra start med mål af angriberen Dodô efter en fiks bande med Carlos, men inden at halvlegen var omme havde anfører Rafael Thyery bragt balance i regnskabet. Efter pausen trak Grêmio i førertrøjen på mål af Lucas Gabriel, men svaret fra "O Galo" (Hanen) kom prompte ved Eder. Dermed skulle det hele afgøres fra straffesparkspletten. Denne duel trak Grêmio sig sejrrigt ud af med cifrene 4-2. Det er anden kamp i træk, at Grêmio vinder en straffesparkskonkurrence. I sidste runde var det Coritiba, som måtte se sig slået i sparkene fra pletten. I kvartfinalen skal Grêmio op mod Bahia, der eliminerede Juventude efter en maratondyst. Den ordinære spilletid blev en rigtig 0-0'ert, mens der var klar mere drama på drengen i den efterfølgende straffesparkskonkurrence. Hele 24 spark skulle der til førend der stod 9-8 til Bahia på måltavlen.