onsdag den 9. januar 2013

Biro-Biro gik Gak-Gak da Flamengo smadrede Santos

Det gik vildt for sig, da Flamengo i den anden runde af Copa São Paulo de Juniores mødte Santos fra Amazonas"O Rubro-Negro" (De Rød-Sorte) klædte modstanderne fuldstændigt af med en sejr på hele 7-0, og Santos sluttede af med 8 mand på banen efter 3 udvisninger. Det gik helt amok, da Flamengo fik tildelt et straffespark ved stillingen 2-0. Målmanden Clemir røg direkte ud for sit benspænd på Douglas Baggio, og stopperen Raylan måtte samme vej for at nikke Douglas Baggio en skalle i den efterfølgende tumult. Raylan samlede ind til en karantæneperiode af de ekstra lange, da han gav dommeren et nakkedrag inden turen gik ned i omklædningsrummet. På dette tidspunkt var der bare spillet 15 minutter af kampen. En anden person, der gjorde sig selv til grin denne tirsdag, var Santos-massøren Biro-Biro. Massøren undskyldte i pausen på live-TV for spillernes pinlige opførsel, men Biro-Biro havde tilsyneladende selv glemt de kloge ord kort tid efter. Massøren brokkede sig nemlig til en bortvisning i 2. halvleg, og geniets exit blev ikke af de stille. Med en bold under hver arm trampede Biro-Biro ind på banen og knaldede den ene kugle i nettet et par gange bag en måbende målmand.
Kampen sluttede som sagt 7-0. Renan Donizete, Douglas Baggio, Digão og Felipe Dias fordelte scoringerne imellem sig i den skandaløse 1. halvleg, mens Douglas Baggio igen og Vitor Hugo sørgede for målene efter pausen.  Douglas Baggio  kunne have lavet hattrick, men det 17-årige stortalent misbrugte det straffespark, som førte til hele tumulten i 1. halvleg.
Flamengo møder på fredag América-SP om 1. pladsen i Gruppe E, som giver adgang til 1/16-finalen i denne prestigefyldte U/20-turnering.