lørdag den 12. januar 2013

Flamengo floppede igen i Copa São Paulo

Palmeiras kvalificerede sig til næste fase i Copa São Paulo de Futebol Júnior med en 3-1 sejr over Grêmio Barueri. Det var en fra hver kæde, der kom på tavlen, nemlig stopperen Luiz Gustavo, midtbanespilleren Bruno Dybal samt angriberen Juninho. Matheus Lima stod for Grêmio Barueris trøstmål. Palmeiras slutter dermed øverst i Gruppe Q på en bedre målforskel end Sertãozinho. Sidstnævnte har stadig en mulighed for at nå 1/16-finalen som en af de syv bedste toere.

Flamengo blev det første af de store hold til at forlade turneringen. 2-2 i puljefinalen mod América-SP var ikke brugbart. Luan og Kairon bragte América fra staten São Paulo foran i to omgange, men det til dagen hvidklædte Flamengo-hold kom tilbage på mål af Renan Donizete og Romário. América-SP vinder dermed Gruppe E med 7 points for de 3 kampe, mens Flamengo slutter toer med kun 5 points. Rio-holdets pointhøst er for lavt til at gå videre som en af de bedste toere. Det er andet år i træk, at Flamengo ikke når videre fra gruppespillet i denne ungdomseliteturnering.
 
Vasco da Gama og Botafogo er klar til at repræsentere Rio de Janeiro i de afgørende kampe. Vasco da Gama sluttede puljespillet af med 1-1 mod Comercial-SP, hvilket rækker til 1. pladsen i Gruppe K. Botafogo rundede kampene i Gruppe O af med 1-1 med Taubaté, og det udløste også en dukseplads.

Se målene fra Palmeiras-Grêmio Barueri

Se målene fra Flamengo-América-SP

Ingen kommentarer:

Send en kommentar