fredag den 11. januar 2013

Cruzeiro, São Paulo og Santos videre i Copa São Paulo

Storklubberne Cruzeiro, São Paulo og Santos er alle klar til 1/16-finalen i Copa São Paulo de Futebol Júnior. Cruzeiro var i hård duel med São Caetano om 1. pladsen i Gruppe U, men med 4-1 sejr over São José i den sidste puljekamp vandt de regerende brasilianske U/20-mestre duellen på en bedre målscore. Angriberen med det forpligtende navn Lynneeker åbnede scoringen på straffe, og Rodrigo Dias fulgte op med et hattrick. Spillet er ikke helt ude for São Caetano, som har gode chancer for at gå videre som en af de syv bedste puljetoere.
São Paulo gik igennem sin Gruppe M uden ridser i lakken, da man sluttede gruppespillet af med en 2-0 sejr over São Carlos. Diego og Lucas Evangelista scorede i hver sin halvleg. "O Tricolor" kan godt være tilfreds med 3 kampe, 9 points og en målscore på 12-2. São Paulo ligner et godt bud på en endelig vinder. 
Santos sluttede lidt pauvert af med 0-0 mod Corinthians-AL. "O Peixe" fik testet træværket en del gange, men ind ville bolden ikke. Det ene point er nok til 1. pladsen i Gruppe V og en plads bladt de sidste 32 hold.

Se målene fra Cruzeiro-São José
 
Se målene fra São Paulo-São Carlos
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar