fredag den 11. januar 2013

Brasiliens U/20-landshold åbnede med livlig remis

Det brasilianske U/20-landshold kom fra land med et enkelt point, da man mødte Ecuador i sin første puljekamp i dette års Copa Sul-Americana. Angriberen Parrales bragte ecuadorianerne foran efter en lille halv times spil, mens anfører León fem minutter før pausen var uheldig at styre bolden i eget net til slutresultatet 1-1. Der var chancer til flere mål i løbet af de 90 minutter. São Paulo-angriberen Ademílson testede f.eks. træværket for Brasilien, mens Ecuadors store stjerne José Cevallos viste prøver på sin genialitet, da han var ved at score på langskud fra midten af banen. Jo, der var masser at kigge på for de fremmødte tilskuere på Estádio Bicentenário i Argentina.

Den anden kamp i denne Gruppe B mellem Uruguay og Peru blev en ren målfest med resultatet 3-3. López, Betancourt og Rolan scorede for "La Celeste", mens Reyna, Gómez og Benavente (straffe) nettede for Peru. Den peruvianske keeper Campos stod dog for kampens højdepunkt, da han ved stillingen 2-3 i to omgange reddede sit hold fra at komme yderligere bagud. Det var Braveheart x 1000000.  Jeg lægger videoen et andet sted på siden.

Der er allerede mere kræs fra Argentina på fredag. Her tager værtsnationen imod Paraguay, mens Chile møder Bolivia. Alle disse kampe hører til Gruppe A, hvor Colombia er den femte deltager.
Om lørdagen skal Gruppe B igen i aktion med kampene  Brasilien mod Uruguay samt Venezuela mod Ecuador, mens Uruguay er oversidder.