søndag den 20. januar 2013

Luís Fabiano og Jádson klappede til for São Paulo

São Paulo kom resultatmæssigt fint fra land i Campeonato Paulista  med en 2-0 sejr over Mirassol. Luís Fabiano åbnede scoringen i 1. halvleg efter et fint oplæg fra Osvaldo, og Jádson viste stor individuel klasse, da han med 10 minutter igen afgjorde kampen. Mirassol havde fortjent mindst en scoring, men den snart 40-årige keeper Rogério Ceni og træværket stod godt i vejen i et par tilfælde. São Paulo skal allerede i kamp igen på onsdag, hvor det gælder kvalifikation til gruppespillet i Copa Libertadores. "O Tricolor" tager imod bolivianske Bolivár med returkamp i højderne i La Paz ugen efter. Vinderen ryger ind i Gruppe 3 med hold som Atlético Mineiro, Arsenal de Sarandí fra Argentina samt The Strongest fra Bolivia.