søndag den 10. august 2014

VM-angriber bænket i Fluminense-remis

Fluminense missede en god chance for at hente ind på duksene fra Cruzeiro, da ‘O Tricolor’ hjemme på Maracanã kun spillede 1-1 med Coritiba fra den tunge ende af tabellen.

Det så ellers fint, da stopperen Elivelton headede hjemmeholdet bragte sig foran efter 24 minutter, men Coritiba trykkede på efter pausen og fik fortjent udlignet ved Germano på en drømmekasse små 10 minutter før tid.

‘O Tricolor’ havde VM-angriberen Fred på bænken, og der blev han hele kampen, men mon ikke han er på banen igen, når Rio-holdet på onsdag spiller returkamp mod América-RN i den brasilianske pokalturnering.

Fluminense holder sin 2. plads i Serie A med 4 points op til Cruzeiro. ‘A Raposa’ (Ræven) var også i kamp denne lørdag, hvor det blev til 0-0 ude mod Criciúma. ‘Tigrene’ var taktisk godt indstillet og forstod at dæmme op for Brasiliens farligste offensiv.