søndag den 17. august 2014

Den brasilianske Robin Hood slår til igen

Corinthians er efterhånden kendt i Brasilien som fodboldens Robin Hood forstået på den måde, at de tager fra de rige og giver til de fattige. Det skete også denne lørdag aften på Arena Corinthians, hvor de pointfattige fra Bahia fik 1-1 med hjem til Salvador.

Gæsterne kom sågar foran efter 35 minutter ved Kieza, men den målfarlige stopper Gil fik udlignet for favoritterne kort før pausen. Kampen blev overværet af 30.819 betalende tilskuere, som trodsede regnvejret og kulden i São Paulo for at se noget live-fodbold.

Corinthians holder 3. pladsen i Serie A, men ‘O Timão’ (Det Store Hold) kan risikere at være 5 points fra 1. pladsen, såfremt Cruzeiro napper sejren mod Santos med Robinho i søndagens mest attraktive kamp. Bahia fik med det ene point hevet sig op over nedrykningsstregen.