tirsdag den 12. august 2014

Alexandre Gallo samler de brasilianske OL-tropper

Den brasilianske U21- og OL-landstræner Alexandre Gallo har udtaget 22 spillere, som skal spille tre testkampe i Qatar i perioden 1.-10. september. Det er et landshold, som vil få meget bevågenhed her i Brasilien, da det består af spillere, som har alderen til at deltage ved OL i Rio de Janeiro 2016. 

U21-truppen består halvt af spillere, som tjener til dagen og vejen i Europa, mens den anden halvdel holder til i brasilianske klubber. Blandt de største navne finder vi stopperparret Dória og Marquinhos, midtbanespillerne Rafael Alcântara og Lucas Silva samt skarprettere som Vinícius Araújo og Vitinho.

12 af spillerne fra truppen til Qatar var tidligere i år med til at vinde den prestigefyldte Toulon Tournament med en finalesejr på 5-2 over Frankrig. Brasilien har aldrig vundet en guldmedalje i den olympiske fodboldturnering, og det skal der selvfølgelig rettes op på om to år, hvor Neymar og to andre tilladte spillere over 23 år vil forstærke truppen. 

De 22 udtagne spillere er:

Målmænd: Ederson (Rio Ave) og Jacsson (Internacional).
Stoppere: Dória (Botafogo), Marquinhos (Paris Saint-Germain), Vinicius (Lazio ) og Wallace (Braga).
Backs: Fabinho (Monaco), Gilberto (Internacional), Wendell (Bayer Leverkusen) og Douglas Santos (Udinese).
Midtbane: Alison (Santos), Danilo (Braga), Lucas Silva (Cruzeiro), José Wellison (Vitória),
Luan (Grêmio) og Rafael Alcântara (Barcelona).
Angribere: Ademilson (São Paulo), Alisson (Cruzeiro), Douglas Coutinho (Atletico-PR), Otávio (Internacional), Vinicius Araújo (Valencia) og Vitinho (CSKA).

Brasilien vandt 1. juni 2014 Toulon Tournament for andet år i træk. Se finalemålene her

Ademílson (th) blev sammen med Luan topscorer i Toulon 2014 (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar