mandag den 11. august 2014

Ingen Scolari-effekt i Gre-Nal-classico

Den tidligere brasilianske landstræner Luíz Felipe Scolari fik ikke det ønskede resultat, da han igen overtog tropperne i Grêmio efter 18 års fravær. Det var nu heller ikke den nemmeste kamp at lægge ud med, idet modstanderen var ærkerivalerne fra Internacional, som kom til dette Gre-Nal-derby med tre sejre i træk.

Det hele endte da også med en sejr til de ‘røde’ på 2-0. Den chilenske VM-spiller Charles Aranguíz headede hjemmeholdet foran 16 min. inde i 2. halvleg, og indskiftede Cládio Winck lukkede kampen med sin scoring godt fem minutter før tid. Matchen blev overværet af 32.643 betalende tilskuere på VM-arenaen Beira-Rio i Porto Alegre, og de fik set et intenst, men ikke særligt velspillet derby.

Internacional ligger på 2. pladsen i Serie A, og ‘O Colorado’ (De Røde) har nu kun to points op til duksene Cruzeiro, som satte to points til lørdag. Grêmio har nu indkasseret tre nederlag i træk, og Scolaris mandskab er nu nede som nummer 11 med syv points op til den Top 4, som giver kvalifikation til Copa Libertadores 2015.