mandag den 11. august 2014

Sambafodbolden tilbage i den brasilianske liga

Robinho brillerede med både tunnel og hælaflevering, da den tidligere landsholdsangriber fik comeback for Santos i søndagens derby mod Corinthians, men den lille driblekonge måtte dog kigge forgæves efter de tre points.

Corinthians endte nemlig som sejrherre i dette Clássico Alvinegro (Det Sort-Hvide-derby) på det mål, som stopperen Gil headede ind med små 10 minutter igen. Santos blev noget handicappet kort før pausen, da Alison modtog sit andet gule kort, og det blev dyrt til sidst.

Der er ingen tvivl om, at Robinho bliver en kæmpe gevist for Santos og den brasilianske liga. Hvis der er noget, der får tankerne tilbage på sambafodbold, så er det netop den 30-årige angriber i den klassiske sort-hvide trøje. Resultatet udeblev i den første kamp, men underholdningen var der, når den vævre dribler satte kurs mod modstandernes mål.

Corinthians ligger med sejren på 1-0 på 3. pladsen i Serie A med 3 points op til duksene fra Cruzeiro. Santos falder ned til 9. pladsen med 6 points op til Top 4, men mon ikke at ‘O Peixe’ (Fisken) begynder at hive points i land, når Robinho er indspillet på holdet.

Se målet fra Santos - Corinthians


Robinho + Santos = sambafodbold (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar