mandag den 25. august 2014

Cruzeiro vinder halvårsmesterskabet i Brasilien

Suveræne Cruzeiro nappede med 1-0 ude over Goiás sin tredje sejr i træk, og 'A Raposa' (Ræven) er dermed sikker på at vinde halvårsmesterskabet i Brasilien.

Den bolivianske landsholdsangriber Marcelo Moreno blev matchvinder, da han 24 minutter inde i 1. halvleg bankede bolden ind bag Renan i hjemmeholdets mål, i øvrigt efter oplæg af den nyudnævnte brasilianske landsholdsspiller Éverton Ribeiro.

Goiás havde en kæmpe mulighed for at hente det ene point, men anfører David sparkede i kampens overtid et straffespark forbi topholdets bur.

Cruzeiro fører Serie A med 7 points ned til de nærmeste forfølgere fra São Paulo og med bare to runder igen til halvvejsmærket er ‘De Blå Ræve’ sikre på halvårsmesterskabet.

Goiás indkasserede sit femte nederlag i træk, og klubben fra Goiânia daler til 13. pladsen med bare 3 points ned til nedrykningsstregen.