torsdag den 21. august 2014

Kroatisk landsholdsbomber igen matchvinder for Flamengo

Flamengo høstede sin tredje sejr i træk, da 'O Rubro-Negro’ (De rød-sorte) hjemme foran 37.726 begejstrede tilskuere på Maracanã slog sidste års Copa Libertadores-vindere fra Atlético-MG med 2-1

Atlético tog ellers teten ved Maicosuel efter bare 9 minutters spil, men hjemmeholdet fik vendt kampen med 2 scoringer inden for bare seks minutter midt i 2. halvleg. Flamengo-træneren Vanderlei Luxemburgo satte angriberen Eduardo da Silva på banen et kvarter inde i 2. halvleg, og det var et klogt træk.

Med bare fire minutter på banen fremtvang den tidligere kroatiske landsholdsspiller et straffespark, som anfører Léo Moura udnyttede med møje og besvær, og bare seks minutter senere headede Eduardo da Silva sejrsmålet ind.

Eduardo da Silva har nu spillet 4 kampe for Flamengo, og angriberen er blevet matchvinder i 2 af kampene. Den nu 31-årige bomber er faktisk født i Rio de Janeiro, men han blev i 2002 udstyret med et kroatisk pas efter stor succes for Dinamo Zagreb. For det nye fædreland blev det til i alt 64 kampe og 29 scoringer i den skakternede trøje.

Flamengo rykker med sejren op på 13. pladsen i Serie A med 4 points ned til nedrykningsstregen, mens Atlético-MG falder ned til 8. pladsen med 5 points op til Top 4.