mandag den 4. august 2014

Internacional med flot reaktion på udvisning

Internacional rykker med en 1-0 sejr over Santos op i Top 3 i den brasilianske Serie A. Angriberen Rafael Moura blev matchvinder, da han 11 minutter inde i 2. halvleg headede et frispark ind bag Aranha (Edderkoppen) i gæsternes bur.

‘O Colorado’ (De Røde) var minuttet forinden blevet reduceret til 10 mand efter en udvisning af stopperen Paulão, men hjemmeholdet skulle ikke bruge lang tid på at komme oven på igen. Gæsterne fik bare et kvarter senere udvist den chilenske VM-spiller Mena, så de to Top 4-aspiranter sluttede kampen af 10 mod 10.

Santos indskiftede med 15 minutter igen OL-topscoreren Leandro Damião, men han brillerede mest ved at misbruge en kæmpe chance kort før tid. Mens hjemmeholdets sejr var fortjent nok, og træværket reddede 'O Peixe' (Fisken) i et par tilfælde i 1. halvleg.

Santos bevarer trods nederlaget 6. pladsen i rækken, men de attraktive Copa Libertadores-placeringer ligger nu 4 points væk for klubben fra havnebyen. Internacional kan nu se frem til næste weekend, hvor ærkerivalerne fra Grêmio med Scolari ved roret kommer forbi VM-arenaen Beira-Rio i Porto Alegre.