mandag den 4. august 2014

Fred fik sejr i sit Fluminense-comeback

Fred var igen klar til at tørne ud for Fluminense efter VM-nedturen, og den nu pensionerede landsholdsangriber kom i aktion i den sidste halve time i 2-0 sejren over Goiás foran 34.992 betalende tilskuere på Maracanã.

Kampen var nu allerede afgjort efter 20 minutters spil. Midtbanespilleren Cícero åbnede scoringen efter bare 9 minutter efter flot oplæg fra Conca, og gæsternes Deivid var flink ved værterne, da han efter 20 minutter skovlede et indlæg fra Wágner ind bag egen målmand

Resultatet betyder, at Fluminense avancerer til 2. pladsen i Serie A med 4 points op til duksene fra Cruzeiro. Corinthians var inden denne 13. spillerunde den nærmeste forfølger, men ‘O Timão’ (Det Store Hold) ryger helt ned på 4. pladsen efter 0-0 i udekampen mod nedrykningstruede Coritiba.