mandag den 25. august 2014

Fredløse Fred tryller for Fluminense

Den hårdt kritiserede VM-angriber Fred blev kampens spiller, da Fluminense hjemme på Maracanã besejrede Sport Recife med hele 4-0 i den 17. omgang af den brasilianske Serie A.

Fred var den eneste hjemlige spiller, som indgik i den brasilianske startopstilling i 1-7 nederlaget til Tyskland i juli måned, og den 30-årige angriber er efterfølgende blev chikaneret voldsomt på de forskellige stadions rundt omkring i Brasilien. Man fristes til at sige, at Fred har været fredløs.

Fluminense-fansene har dog bakket op om sin angriber lige indtil sidste uge, hvor Rio-holdet tabte med 2-5 til et Serie B-hold i pokalturneringen og 0-1 til ‘lille’ Chapecoense i Serie A. Det fik sindene i kog, og Fred fik også at mærke at tålmodighed er et begrænset gode i den traditionsrige klub. 

Men mon der ikke nu er sluttet borgfred efter aktionen på Maracanã. Fred scorede selv to kasser og lagde op til kampens første mål sat ind af Cícero. Sidste mand på tavlen var den argentinske playmaker Conca, som sendte et frispark direkte ind bag Magrão i gæsternes bur.

Fluminense holder sig dermed på 5. pladsen i  tabellen med 10 points op til det suveræne førerhold Cruzeiro og 2 points op til den attraktive Top 4. Sport Recife falder til 8. pladsen med 6 points op til de 4 Copa Libertadores-pladser.

Se målene fra Fluminense - Sport Recife

Fred med sin den klassiske målfejring: Hjertet, som eksploderer af glæde (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar