mandag den 25. august 2014

Ganso og Pato luftede fjerpragten i São Paulo-classico

Det er godt at have fjer på i São Paulo for tiden. ‘O Tricolor’ med Paulo Henrique Ganso og Alexandre Pato besejrede Santos med 2-1 i søndagens São Paulo-classico, og det var hhv. 'Gåsen’ og 'Anden’, som stod for hjemmeholdets scoringer foran de 31.281 betalende tilskuere på Morumbi.

Paulo Henrique Ganso har virkeligt fundet landsholdsformen, og den tidligere Santos-spiller brillerede med en superscoring mod sin gamle klub halvvejs gennem 1. halvleg. Gæsterne fik dog udlignet ved ungdomslandsholdsspilleren Gabriel alias 'Gabigol', som på overlegen vis satte et straffespark ind bag målmandslegenden Rogério Ceni 5 minutter før slutfløjtet.

Det blev nu hjemmeholdet, som trak det længste strå. Med bare to minutter igen kom Alexandre Pato alene igennem efter en gang Tiki-taka, og i to omgange lykkedes det for den tidligere Milan-spiller at udplacere Aranha (Edderkoppen) i gæsternes bur.

São Paulo rykker op til 2. pladsen i Serie A med 7 points op til duksene fra Cruzeiro. Santos, som stadig er uden den lårskadede Robinho, ligger nu midt i tabellen med 10 points op til den Top 4, som præmieres med en plads i Copa Libertadores 2015