mandag den 18. august 2014

Cruzeiro satte Santos og Robinho på plads

Cruzeiro er efter en dags fravær tilbage på 1. pladsen i Serie A efter en sejr på 3-0 over Santos med Robinho på banen i alle 90 minutter. Kampen blev overværet af 39.215 betalende tilskuere på Mineirão, og vi fik fin underholdning for pengene. 

Sejren var fortjent nok. ‘A Raposa’ havde bolden og nok også flest chancer, men selve størrelsen var i overkanten. Santos havde flere store tilbud, men en spiller som Leandro Damião kan dårligt ramme en ladeport for tiden, og OL-topscoreren fik da også kun én halvleg på banen..

Den bolivianske landsholdsangriber Marcelo Moreno åbnede scoringen efter 24 min., og ligatopscoreren Ricardo Goulart fordoblede føringen lige efter pausen. Ricardo Goulart er en blandt to Cruzeiro-spillere, som mange brassere forventer bliver belønnet med en udtagelse til det brasilianske landshold på tirsdag. Den anden i spil er playmakeren Éverton Ribeiro.

Den gamle landsholdskæmpe Júlio Baptista fik den sidste halve time på banen, og ‘Bæstet’ kvitterede med en enkelt scoring kort før lukketid. Cruzeiro kom dermed ud af dødvandet med 2 uafgjorte kampe i træk, mens Santos efter tre liganederlag på stribe er nede som nummer 10.

Se målene fra Cruzeiro - Santos

Júlio Baptista sætter sin anden ligascoring ind i årets Serie A (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar