torsdag den 21. august 2014

Robinho båret ud i Santos-sejr

Santos kom efter tre nederlag i træk i landets bedste fodboldrække tilbage på sporet med en 2-0 sejr over Atlético-PR.

OL-topscoreren Leandro Damião trængte også til at finde målkursen igen, og det lykkedes efter at have skudt med blankt i de sidste 10 opgør.

Den 25-årige angriber scorede fra nært hold kort før pausen, og angrebskollegaen Thiago Ribeiro fordoblede føringen midt i 2. halvleg.

Eneste minus på Vila Belmiro denne onsdag var, at Robinho måtte udgå efter en halv times spil med muskelproblemer, og driblekongen misser sandsynlig weekendens derby mod São Paulo.

I tabellen rykker Santos op på 7. pladsen med 5 points op til Top 4, mens Atlético-PR dumper ned til 9. pladsen. Begge mandskaber er noteret for 23 points efter 16 spillerunder.