søndag den 24. august 2014

Ny landsholdsangriber viser fin form i Brasilien

Atlético-MG’s nyudnævnte landsholdsspiller Diego Tardelli viste fin form, da ‘O Galo’ (Hanen) hjemme på Arena Independência besejrede titelaspiranterne fra Internacional med 1-0.

Den bevægelige og hurtige Diego Tardelli blev sågar mathvinder, da han 9 minutter før tid passerede eks-landsholdskeeperen Dida efter en fin frispilning af indskiftede Luan.

Internacional kan kun sig selv af bebrejde, at det ikke blev til ihvert fald det ene point. Rafael Moura misbrugte nemlig en 100%-chance midt i 2. halvleg, da han foran tomt mål sendte bolden på den ene opstander.

Atlético-MG rykker med sejren op på 6. pladsen i Serie A med 3 points op til Top 4, mens Internacional på 2. pladsen kan risikere at være sat med hele 9 points til duksene fra Cruzeiro, når denne søndag er omme.