søndag den 15. december 2013

To gange dobbeltbooking af Seedorf i 2014

Botafogo ser ud til at få mere end travlt en måned inde i det nye år. Clarence Seedorf & Co. er nemlig sat til at skulle spille to kampe på samme dag, og for at det ikke skal være løgn sker det to gange inden for en uge.

Rio-klubben spiller nemlig på to heste i begyndelsen af 2014. Der er den regionale Campeonato Carioca (Rio-mesterskabet) som kører som et almindeligt puljespil, og så er der Copa Libertadores, hvor Botafogo skal ud i to kvalifikationskampe for at løse billet til det vigtige gruppespil i sydamerikas fornemste klubturnering.

I den hjemlige turnering møder 'O Fogao' Madueira og Bonsucesso den 29. januar og den 5. februar, og de dage er sammenfaldende med de vigtige opgør mod Deportivo Quito i Libertadores. Da Botafogo ikke kan klone sine spillere, bliver løsningen at klubben lufter sit U20-hold i de to kampe i Rio-turneringen, mens A-kæden stiller op mod Quito.

Det brasilianske kampprogram bliver yderst presset i 2014 pga. VM-slutrunden på hjemlig grund, og over 300 spillere fra landets to bedste rækker har organiseret sig i foreningen 'Bom Senso FC' (Den Sunde Fornuft) for bl.a. at ga til kamp mod en bedre kalender (Se Onside.dk). Denne dobbelt-booking viser at der nok er noget om snakken.

Seedorf har bl.a. deltaget i en sit-down-strejke for at få ændret kampkalenderen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar