mandag den 2. december 2013

Gulddrengen holder liv i Coritiba

Coritiba holdt med en hjemmesejr på 2-1 over Botafogo næsen over nedrykningsstregen inden den allersidste spillerunde. Rutinerede Alex brillerede kort før pausen med oplægget til kampens første  scoring sat ind af Deivid med lidt hjælp fra landsholdskeeperen Jefferson, og 'O Menino de Ouro' (Gulddrengen) slog selv til med målet til 2-0 midt i 2. halvleg.

Botafogo, som kæmper en hård for at kvalificere sig til Copa Libertadores 2014, fik reduceret med små 10 minutter igen ved U20-landsholdsspilleren Bruno Mendes, men nærmere kom Seedorf & Co.  ikke points denne søndag.

Coritiba ligger fortsat på 16. pladsen i Serie A med kun et point ned til nedrykningsstregen. Alex & Co. møder i sidste spillerunde São Paulo, som ikke har noget at spille for, så der er ingen undskyldning for ikke selv at klare paragrafferne. 

Botafogo missede endnu en gang muligheden for at træde ind i den Top 4, som udløse en plads i Sydamerikas svar på Champions League. Det kan der rettes op på næste søndag, men det kræver en hjemme sejr over Criciúma, mens Goiás samtidigt taber points hjemme mod Santos.

Og apropos Santos, så benyttede spillerne kampindledningen til at mindes Verdens bedste venstre back, Nilton Santos, som døde i onsdags. 'Fodboldens Encyklopædi vandt VM med Brasilien i 1958 og 1962, og han spillede hele sin karriere i Botafogo (læs nekrologen her)

Se målene fra Coritiba - Botafogo

Søndagens kampe, Serie A:
Coritiba - Botafogo  2-1
Criciúma - São Paulo  1-0
Cruzeiro - Bahia  1-2
Grêmio - Goiás  1-0
Ponte Preta - Portuguesa  0-2
Santos - Atlético-PR  2-1
Vasco da Gama - Náutico  2-0
Vitória - Flamengo  4-2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar