søndag den 15. december 2013

Hårde straffe til Atlético-PR og Vasco efter voldsomme tilskueroptøjer

Sportsdomstolen (STJD) har nu afsagt dom i sagen om de voldsomme tilskueroptøjer, som kom til præge sæsonafslutningen i den brasilianske Serie A.

Atlético-PR fik som arrangør af kampen den hårdeste straf. Klubben fra Coritiba mister hjemmebanefordelen i 12 kampe, hvoraf de 6 skal spilles for lukkede døre. Oven i hatten skal 'O Furação' (Orkanen) betale en bod på ca. 350.000 kr.

Vasco da Gama slipper billigere. Hjemmebanefordelen ryger i 8 kampe, og her skal de 4 spilles uden tilskuere. Klubkassen bliver også drænet for kr. 200.000 for deltagelsen i de barbariske hændelser, som fandt sted i Joinville.

Rio-klubben havde søgt om at få spillet kampen om, men det blev afvist ved kasse 1. En omkamp havde ellers givet Vasco muligheden for at redde sig fra nedrykningen til Serie B, hvor storklubben sidst var at finde i 2009.

Vi har dermed fundet tre nedrykkerhold, nemlig Náutico, Ponte Preta og Vasco. Den sidste billet til Serie B ligger lige nu i lommen på Fluminense, men den kan skifte ejer til Portuguesa, som i den sidste spillerunde brugte en ulovlig spiller.

Det var det rene barbari som udspillede sig pa Arena Joinville sidste søndag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar