mandag den 9. december 2013

Pas på, Bayern - Ronaldinho er VM-klar!

Copa Libertadores-mestrene fra Atlético-MG sluttede året i Serie A af med at spille 2-2 hjemme på Arena Independência med Vitória. 'O Galo' (Hanen) skal senere på måneden spille VM for klubhold, og klubbens fans benyttede denne kamp til at tage ordentlig afsked med holdet, som i morgen sætter kursen mod Marokko.

Det mest glædelige ved søndagens kamp var at Ronaldinho var tilbage i startopstillingen efter en skadespause på godt 2 måneder, og R10 beviste at han er klar til VM. Ronaldinho spillede hele kampen, og han kronede en fin indsats med at sætte et mål ind i slutningen af hver halvleg.

Atlético-MG have ellers fået en katastrofestart med to baglænsmål inden for kampens første seks minutter. Juan og Messis fætter Maxi Biancucchi sørgede for at feststemningen på Independência røg nogle grader ned, men to dødbolde fik smilet tilbage hos de mange atléticanos.

'O Galo' håber nu på succes ved FIFA Club World Cup, hvor man i semifinalen den 18. december sandsynligvis skal op på mexicanske Monterrey. Hvis alt går som præsten prædiker, så er der finale mod Bayern München den 21. december. Corinthians vandt turneringen sidste år, hvor man tog fusen på mange eksperter ved at besejre Chelsea med 1-0 i finalen. Atlético håber at gøre det samme i 2013.

I den hjemlige turnering sluttede Atlético-MG på 8. pladsen med 19 points op til mestrene og ærkerivalerne fra Cruzeiro. Placeringen i Serie A er dog underordnet, da Atlético-MG som Libertadores-mestre er garanteret en plads i Sydamerikas fornemste klubturnering i 2014. Dermed byder Belo Horizonte dobbelt-up på Libertadores-bold til næste år, og det er dejligt, når man nu er bosat i byen.

Oprykkerne fra Vitória slutter på 5. pladsen i Serie A, og det er lige en plads fra kvalifikation til Copa Libertadores. Mon ikke 'Løverne' fra Salvador alligevel er meget godt tilfreds med fodboldåret, og de vender garanteret tilbage i 2014 med ekstra blod på tanden.


Se målene fra Atlético-MG - Vitória

Søndagens kampe, Serie A:
Atlético-MG - Vitória  2-2
Atlético-PR - Vasco da Gama  5-1
Bahia - Fluminense  1-2
Botafogo - Criciúma  3-0
Goiás - Santos  0-3
Internacional - Ponte Preta  0-0
Portuguesa - Grêmio  0-0
São Paulo - Coritiba  0-1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar