fredag den 6. december 2013

Ukendt brasilianer scorer årets mål i MLS

Angriberen Camilo Sanvezzo kan bryste sig at have scoret årets mål i MLS. Den 25-årige Vancouver Whitecaps-spillers scoring mod Portland Timbers den 6. oktober fik 47,29% af stemmerne, da amerikanerne og canadierne skulle finde den flotteste scoring ud af en udbud på 64 kasser.

Camilo er i Brasilien en ukendt spiller, som har taget vejen til MLS via maltesiske Qormi FC og koreaneske Gyeongnam. Han kom til Vancouver Whitecaps i 2011, hvor det er blevet til 39 scoringer i 92 kampe. 2013 har været et forrygende år for brasseren, som med 22 scoringer i grundspillet vandt 'The Golden Boot' (Guldstøvlen). Der arbejdes i øjeblikket på, at Camilo kan fa canadisk statsborgerskab og dermed på sigt spille for 'The Reds'. 

Dermed ryger Camilo sandsynligvis over i den store kasse af brasilianske fodboldspillere, som afskriver sig muligheden for at spille på 'A Seleção' til fordel for et andet landshold. Det seneste eksempel er Diego Costa, som ved VM 2014 med al sandsynlighed stiller op i spanske landsholdsfarver på brasiliansk fodboldjord.

'Ukendte' Camilo scorer årets mål i MLS

Guldstøvle-vinder og på vej mod det canadensiske landshold

Ingen kommentarer:

Send en kommentar