mandag den 2. december 2013

Fangrupper spolerer Cruzeiros mesterskabsfest

Cruzeiro havde linet op til den helt store mesterskabsfest, da 'A Raposa' (Ræven) hjemme på et fuldsat Mineirão tog imod Bahia fra den lavere ende af tabellen.

Stemningen på det store VM-stadion i Belo Horizonte var helt i top, men hjemmeholdets spillere kunne ikke leve op til de store forventninger. Bahia vandt kampen med 2-1 på et mål sat ind kort før tid af U20-landsholdsspilleren Anderson Talisca. 

Det var en yderst vigtig scoring for Bahia, som dermed reddede endnu en sæson i Serie A. Spillerne og de få tilrejsende fans fra Salvador fejrede da også målet, som om at det var dem, som havde vundet mesterskabet. Isabella Costa, som er søster til stopperen Demerson, tiltrak sig speciel opmærksomhed, da hun løftede op i blusen for at kysse klublogoet, men samtidig blottede lidt at sit brystparti. Det var meget populært blandt husarerne.

Cruzeiro fik efter kampen pokalen som bevis på at de er årets stærkeste hold i Brasilien, og det blev fejret med æresrunde og hele pivtøjet inde på stadion. Der var også arrangeres festivitas uden for Mineirão, men disse måtte desværre aflyses.

To konkurrerence Cruzeiro-fangrupper, Máfia Azul og Pavilhão Independente røg nemlig i totterne på hinanden, og politiet måtte bruge både tåregas og peberspray for at få situationen nogenlunde under kontrol. Arrangørerne valgte efter hændelsen fuld forståeligt at afblæse festen med gratis fadøl og musik ad libitum.

Se målene fra Cruzeiro - Bahia

Isabella spolerede også lidt af festen, men på den gode måde




Ingen kommentarer:

Send en kommentar