mandag den 2. december 2013

'Dineiwandowski' sænkede Flamengos pokalmestre

Vitória lagde en billet ind pa Top 4, da 'Løverne' hjemme i Salvador besejrede de nykårede pokalmestre fra Flamengo med 4-2.

Dinei blev den helt store helt for Vitória med to mål, og han er den næstmest scorende spiller i Serie A med 16 kasser i 37 kampe, kun overgået af Éderson fra Atlético-PR. 'Dineiwandowski', opkaldt efter Borussia Dortmunds angriber, blev suppleret på måltavlen af Marquinhos og Messis fætter Maxi Biancucchi.  

Flamengos goalgetter Hernane fik også puttet en enkelt ind på målkontoen, og han er nu oppe på 15 scoringer i landets bedste fodboldrække. Wallace notede sig for både godt og skidt. Han scorede gæsternes første mål, men anføreren måtte i slutminutterne indkassere en udvisning.

Vitória rykker op på 6. pladsen i Serie A med bare et enkelt point op til Top 4. Holdet kan kvalificere sig til Copa Libertadores med en sejr på søndag ude over Atlético-MG, såfremt Goiás og Botafogo samtidigt satter points til. Flamengo har allerede sit på det tørre med pokalsejren, som giver direkte adgang til gruppespillet i Sydamerikas fornemste klubturnering.

Se målene fra Vitória - Flamengo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar