mandag den 2. december 2013

Pirat-scoring sender Grêmio i Copa Libertadores

Grêmio er klar til spil i Copa Libertadores 2014 efter at 'O Tricolor' hjemme i Porto Alegre besejrede Top 4-aspiranterne fra Goiás med 1-0. 'Piraten' Hernán Barcos blev matchvinder, da den argentinske angriber efter 16 minutter fulgte godt op på et skud af Ramiro. 

Barcos havde ikke scoret i de sidste 9 kampe, så det var noget af en forløsning for den 29-årige anfører, og målet blev da også fejret med den klassiske 'klap-for-øjet'-hilsen. Den havde 'Piraten' ikke glemt under den lange måltørke.

Grêmio rykker med sejren op på 2. pladsen i Serie A, en placering, som man kan sikre sig 100% med et point i den sidste spillerunde ude mod Portuguesa. 2. pladsen er værd at gå efter, da den giver direkte adgang til gruppespillet i Sydamerikas svar på Champions League. 

Goiás holder sig trods nederlaget i Top 4, da Botafogo bommede i Coritiba. Oprykkerne med den trinde topscorer Walter i spidsen kan med en sejr på søndag mod Santos sikre sig en kvalifikationskamp til Copa Libertadores 2014. 

Holdet fra Goiânia  har overrasket alt og alle, og en plads på den store sydamerikanske scene vil være en kæmpe fjer i hatten for træner Enderson Moreira. Goiás har under hans ledelse gået fra at være et midterhold i Serie B og til et tophold i Serie A, og forvandlingen er sket uden de store midler.

Se målet fra Grêmio - Goiás

Ingen kommentarer:

Send en kommentar