søndag den 27. maj 2012

Artisteri af Alecsandro sender Vasco til tops

På samme dag, som det brasilianske landshold mødte Danmark i Hamburg, var der 4 kampe i den hjemlige Serie A. Vasco da Gama var det eneste hold, der fik fuld valuta, mens Flamengo endnu en gang satte et forspring over styr.

Den mest målrige lørdagskamp stod mellem Flamengo og Internacional. Gæsterne var svært handicappede af at måtte undvære landsspillerne Leandro Damião og Oscar, og det lignede da også et nederlag til de røde fra Porto Alegre, da Vágner Love bragte Flamengo på 3-1 i begyndelsen af 2. halvleg. Gauchoerne fik dog kæmpet sig tilbage på to langskudsmål af Fabricio og Dátolo, og dermed endte den målrige affære 3-3.

Dumpekandidaterne Atlético-GO og Ponte Preta spillede 1-1Serra Dourado i Goiânia. Bida trykkede hjemmeholdet på 1-0 i starten af kampen, men altid farlige Roger sørgede for et enkelt point til "Den sorte Bro" lige efter pausen.

Oprykkerne fra Náutico hentede sit første point i Serie A, da man hjemme i Recife spillede 0-0 mod den sovende kæmpe fra Cruzeiro. Hjemmeholdet var en smule bedre på dagen, men ind ville bolden ikke. Cruzeiro har nu spillet uafgjort i begge sine kampe, og det ligner heller ikke en sejr i den næste runde, hvor "A Raposa" (Ræven) møder Botafogo i Rio de Janeiro

Det smukkeste mål faldt på Canindé i São Paulo, hvor Alecsandro fra Vasco da Gama sørgede for kampens eneste mål i sejren over oprykkerne fra Portuguesa. Den rutinerede angriber viste stor artisteri, da han midt i 1. halvleg saksesparkede et indlæg fra Fágner i kassen. Sejren på 1-0 betyder, Vasco lægger sig i spidsen af rækken med 6 points for 2 kampe. Det er en lille trøst for klubben, der måtte vinke farvel til Copa Libertadores midt på ugen efter en snæver afgørelse mod Corinthians.