søndag den 30. november 2014

Backen Fabrícius header Internacional i Libertadores

Internacional sikrede sig en plads i næste års Copa Libertadores efter lørdagens 3-1 sejr over nedrykningstruede Palmeiras foran de 41.148 betalende tilskuere på Beira-Rio i Porto Algre.

Taiberson åbnede scoringen for "O Colorado" (De Røde), men Renato gav gæsterne forhåbninger om et enkelt point med sin udligning inden pausen. I 2. halvleg rykkede Internacional for alvor fra Palmeiras med mål af Fabrícius og indskiftede Valdívia.

Matchen fik en dramatisk afslutning med 3 udvisninger. Gæsternes Allione fik marchordre med små 5 minutter igen, og en grædende målscorer Fabrícius samt gæsternes Bruno César måtte samme vej efter en kontrovers i overtiden.

Internacional avancerede med sejren til 3. pladsen i Serie A og napper en plads i Sydamerikas fornemste klubturnering sammen med mestrene fra Cruzeiro og São Paulo. Corinthians bliver med 99% sikkerhed det fjerde hold, som får en billet via Serie A.

Atlético-MG, som ligger på 5. pladsen i tabellen, har allerede sikret sig kvalifikation til Copa Libertadores via onsdagens sejr i Copa do Brasil over de brasilianske mestre fra Cruzeiro. Sorteper om de attraktive pladser går dermed til Grêmio og Fluminense

100-årige Palmeiras ligger som nummer 16 med et point ned til nedrykningsstregen. Klubben fra São Paulo skal bruge en sejr i den sidste spillerunde for at sikre sig endnu en sæson i Serie A. Opgaven hedder Atlético-PR hjemme på Allianz Parque, og med nerverne uden på trøjen bliver det ikke let.