torsdag den 6. november 2014

Atlético Mineiro med endnu et mirakel på Mineirão

"Eu acredito" (Jeg tror) var Atlético Mineiros slogan, da "O Galo" (Hanen) i sidste sæson sikrede sig Copa Libertadores-titlen efter nogle mirakuløse vendinger hjemme i Belo Horizonte. Nu er Diego Tardelli & Co. på vej til at lave noget lignende i den brasilianske pokalturnering.

I onsdagens semifinale mod de forsvarende pokalmestre Flamengo var Atlético-MG nede med 0-3 i det samlede regnskab, men alligevel lykkedes det for de zebrastribede at vende det hele til en samlet sejr. 

Atlético-MG havde nemlig tabt det første opgør på Maracanã med 2-0, og det så derfor endnu mere sort ud, da Everton efter 35 minutter bragte Flamengo foran 1-0 i onsdagens returkamp foran 41.352 betalende tilskuere på Mineirão.

Dermed skulle "O Galo" score fire mål på en lille time for at leve videre i pokalturneringen, men til råbene "Eu acredito" tog hjemmeholdet fat på endnu en "Mission Impossible". Og fansenes tro på det umulige blev tilbagebetalt af comeback-drengene fra Atlético.

Flamengo kunne ikke modstå det enorme pres, og Carlos, Maicosuel, Dátolo samt Luan bankede målene ind bag en stakkels Paulo Victor i gæsternes bur. Dermed vandt Atlético-MG matchen på Mineirão med 4-1, og de samlede sejrscifre kom til at lyde på 4-3.

De mange tilskuere må have tænkt, at de var vidner til samme forestilling, som i kvartfinalen mod Corinthians for 3 uger siden. Her lavede "O Galo" akkurat samme stunt. Man taber udekampen med 0-2, kommer bagud 0-1 hjemme på Mineirão for at slutte ovenpå med sejrscifrene 4-3.

Fodboldfans her i Belo Horizonte kan nu frem til en pokalfinale mellem byens to store hold, Atlético-MG og Cruzeiro, Begge kampe bliver spillet på Mineirão, og man må håbe, at politiet er klædt på til at rense ud i den værste tumult, som altid opstår, når de to ærkerivaler støder sammen.

Se målene fra Atlético-MG - Flamengo

Pelle Voigt (SF)-kopien Luan satte den afgørende scoring ind kort før tid (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar