torsdag den 6. november 2014

Har Kaká øjne i nakken?

São Paulo kvalificerede sig til semifinalen i Copa Sulamericana selvom "O Tricolor" tabte onsdagens returkamp til Emelec med 3-2. Paulisterne havde 4-2 med i bagagen fra det første opgør, så de samlede sejrscifre kom til at lyde på 6-5 i brasiliansk favør.

Ecuadorianerne åbnede ballet hjemme i Guayaquil med scoring af Bolaños efter bare 20 sekunders spil, men São Paulo tog igen kontrollen med mål af Alan Kardec og Paulo Henrique Ganso inden pausen. Kakás oplæg til den sidste kasse var ikke mindre end genialt, og man må spørge sig selv om den tidligere Milan-spiller har øjne i nakken.

Emelec havde nu ikke opgivet ævred og med to straffesparksscoringer af Bolaños inden for de første 8 minutter af 2. halvleg var der igen kamp om semifinalepladsen. Målmandslegenden Rogério Ceni & Co. red nu stormen af, og de kan nu se frem til en duel med Nacional de Medellín om finalepladsen.

Den anden semifinale bliver et rent argentinsk opgør, og sikken et af slagsen! Boca Júnior mod River Plate. Det er et vaskeægte Superclásico med alt hvad det indebærer. Semifinalekampene er lagt til omkring den 19. november med returkamp ugen efter.