søndag den 16. november 2014

Grêmio har fundet målformen i Brasilien

Formstærke Grêmio havde let spil, da "O Tricolor" på fremmed græs besejrede bundproppen Criciúma med 3-0 i den 34. runde af den brasilianske Serie A.

Hurtigløberen Dudu bragte Scolaris tropper foran efter bare 12 minutter efter en foræring af stopperen Joílson, og anfører Hernán Barcos fordoblede føringen med 6 minutter til pausen.

Det var "Piratens" 14. scoring i Serie A, og han deler dermed 2. pladsen på topscorerlisten med Fred fra Fluminense og Marcelo Moreno fra førerholdet Cruzeiro.

Ramiro sørgede for kampens sidste scoring 20 minutter inde i 2. halvleg efter efter et yderst velgennemført angreb. Det kunne have gået meget værre for hjemmeholdet, men Bruno var en god keeper for "Tigrene".

Klubben fra Porto Alegre har på det seneste fundet målformen. I sidste weekend blev ærkerivalerne fra Internacional smadret med cifrene 4-1, og det pynter jo noget mere end en masse 1-0 sejre, som ellers har været holdets varemærke.

Grêmio rykker med sejren op på 3. pladsen i rækken med 7 points op til førerholdet Cruzeiro, der dog har en kamp til gode. Den bliver svær at hente med bare 4 runder igen, men 2. pladsen er indenfor rækkevidde.

Det ser til gengæld sort ud for Criciúma, som har fire kampe til at hente 6 points for at undgå en nedrykning til Serie B.