søndag den 23. november 2014

Bahia på spanden i Serie A

Bahia med de to brasilianske mesterskaber i bæltet kan godt forberede sig på spil i Serie B i 2015. "O Tricolor" tabte trods hjemmebanefordel nemlig lørdagens nøglekamp med 2-1 til Atlético-PR.

Det betyder, at klubben fra Salvador kan risikere at få øksen i dag, såfremt Vitória og Chapecoense vinder mod hhv. Figueirense og Botafogo.

Atlético-PR tog teten i 2. halvleg, da Fahel var uheldig at sende bolden i eget net efter 16 minutter, og den lille og spilintelligente Bady fordoblede føringen bare 9 minutter senere.

Henrique fik reduceret efter 27 minutter, men nærmere kom Bahia ikke point foran de 15.353 tilskuere, som var mødt op på VM-arenaen Fonte Nova.

Bahia ligger nede som nummer tredjesidst med 4 points op til nedrykningsstregen, men der er nu kun to spillerunder til at indhente det forsømte.

Atlético-PR rykkede med sejren op på en foreløbig 8. pladsen, men uden chance for at blande sig i den Top 4, som belønnes med en plads i Copa Libertadores 2015.