torsdag den 13. november 2014

Neymar & Co. tromlede hen over Tyrkiet

Det brasilianske landshold har rejst sig som en fugl Phønix efter VM-turneringen, som endte med to store nederlag til Tyskland og Holland. Under Carlos Dungas ledelse har spillerne igen fundet fodfæste, og de kanariegule høstede i onsdagens landskamp mod Tyrkiet sin anden 4-0 sejr i træk.

Neymar åbnede ballet med en scoring efter 19 minutter efter en flot fremlægning af Fernandinho, mens den tyrkiske stopper Semith Kaya var uheldig at styre et indlæg fra Danilo ind i eget bur bare 4 minutter senere.

En storspillende Willian gjorde ondt værre kort før pausen, da han klinisk afsluttede et oplæg fra Neymar, og rollerne var byttet om 14 minutter inde i 2. halvleg, hvor Neymar satte kampens sidste scoring ind bag hjemmeholdets reservekeeper Babacan.

Brasserne havde bortset fra 10 minutter i slutningen af 1. halvleg godt styr på værterne, og Dungas drenge kunne godt have vundet større. Neymar var flyvende, og kaptajnen udtalte efter kampen, at han i øjeblikket gennemlever sin hidtil bedste fase i karrieren.

Og Dunga og folkene i CBF kan være godt tilfredse. Brasilien har efter VM spillet 5 kampe, hvor det er blevet til 5 sejre og en målscore på 12-0. Der resterer nu bare en enkelt kamp for Neymar & Co. i dette landsholdsår, og det er den 18. november mod Østrig i Wien.